Blížia sa Vianoce as nimi opäť nekonečná otázka čím potešiť svojich blízkych. Pokiaľ máš to šťastie a máš vo svojom okolí nejakého hudobníka, prvý bod máš z krku. Okruh sa zúžil a teraz už len nenápadne prísť na to, čo by si tvoj blízky muzikant prial a čo by ho posunulo na jeho hudobnej ceste dopredu.

Ak si nie si istý s výberom, môže sa stať šliapneš vedľa a pod vianočným stromčekom zistíš, že tvoj blízky potrebuje skrátka niečo iné. Nemusíš sa však báť! V takom prípade budeš mať dostatok času tovar vrátiť a zaobstarať to správne prostredníctvom poukazu v cene objednávky. Ide o objednávky zakúpené od 15.10. 2023, ktoré môžeš vrátiť do 15.1. 2024.

Podmienky pre vrátenie tovaru v predĺženej vianočnej dobe:

  • Táto predĺžená vianočná doba na vrátenie tovaru sa vzťahuje na objednávky zakúpené od 15.10. 2023
  • Tovar v predĺženej vianočnej dobe je možné vrátiť do 15.1. 2024
  • Tovar je nutné zaslať v originálnej krabici bez známok používania.
  • Pokiaľ je tovar vrátený v predĺženej vianočnej dobe, teda po dlhšej dobe, než je štandardná 30 dňová lehota na vrátenie tovaru, nebudú vrátené peniaze, ale vrátenie prebehne formou poukazu v hodnote pôvodnej objednávky, ktorý je možné uplatniť na všetok tovar v našom E-shope.

Nevieš si s výberom vôbec rady?

Pokiaľ sa v hudobninách ani trochu nevyznáš a chceš mať istotu, že nešliapneš vedľa, najlepšie urobíš, keď svojho blízkeho obdaruješ poukazom, ktorý je možné uplatniť na všetok tovar v našom E-shope. Nemusíš nič riešiť a tvoj blízky si vyberie to, čo potrebuje. Nájdeš u nás poukazy v hodnote 25, 50, 100, 200 Eur, ktoré je možné kombinovať medzi sebou. Všetky darčekové poukazy nájdeš TU