Výroba analógové mixážny konsole ASP8024 je pre túto značku ikonická. Rovnaké mikrofónny predzosilňovača, pre ktorých zvuk sú konzoly Audient tak populárne, ale nájdete aj v kompaktných zvukových kartách. Tie nachádzajú plné profesionálne riešenie pre domáce a menšie štúdiá. Vysoko výkonné rozhranie A / D a D / A s komplexným monitorovacím systémom sa dostalo do predaja v roku 2013. Napr. model iD22 využíva predzosilňovača triedy A tejto veľkoformátové nahrávacie konzoly. ID22 zostáva vlajkovou loďou radu audio rozhranie iD spoločnosti Audient. U nás ho nájdete v predaji pod odkazom nižšie:

Audient iD22 - https://www.all4sound.sk/p/audient-id22-usb-zvukova-karta-1

Pozrieme sa na to, prečo sa dizajn mikrofónneho predzosilňovača Audient stal tak populárnym medzi toľkými profesionálmi i fanúšikov. V celej produktovej rade je použitý rovnaký dizajn predzosilňovača Audient Console triedy A. Či už ste v štúdiu s konzolou Audient alebo na cestách s ID4, vždy máte zaručený rovnaký renomovaný zvuk Audient. V jednom z experimentov bol zaznamenaný zvuk pomocou každého z produktov Audient. Je tak umožnené počuť konzistentnú kvalitu, na ktorej bolo tvrdo pracované, aby bolo dosiahnuté najmenšieho zvukového rozhrania ID4 až po konzolu ASP8024 Heritage Edition. Počujete rozdiel?

Vďaka svojmu čistému a transparentnému zvuku, je mikrofón Audient často považovaný za jeden z najuniverzálnejších mikrofónov, ktoré sú k dispozícii. To z neho robí mikrofónny predzosilňovač pre tisíce profesionálov, špičkových štúdií aj domáceho nahrávania.

Audient mic pre, navrhnutý Davidom Dearden (z DDA & Advision Studios) v roku 1997, je diskrétny vysoko kvalitný dizajn operačného zosilňovača, ktorý poskytuje nízky šum, nízke skreslenie a vysoké potlačenie bežného režimu na všetkých úrovniach gainov. Úspešný mikrofónny predzosilňovač nemusí len zosilňovať signál nízkej úrovne na niečo, čo je na používanie. Musia byť tiež chránený pred vonkajšími útokmi, ako je statické, fantómové napájanie a vysokofrekvenčné rušenie (RFI).