Nemecká spoločnosť zamestnáva v Heilbronne a ďalších miestach vyše 400 svojich zamestnancov a je známa v prvom rade svojou kvalitou zvuku, precíznosťou, dôrazom na detail a ručnou výrobou. O tejto prvotriednej kvalite hovorí napr. Antony King z dobre známych Depeche Mode. Ďalšie známi hudobníci, ktorí používajú vybavenie Beyerdynamic sú napr. Lacuna Coil, Tarja Turunen, Pearchbox, Tony Levin, Wolfgang Haffner a mnoho ďalších.

V našom sortimente značky Beyerdynamic nájdete celkom zhruba 50 produktov, z ktorých najmenej polovicu tvoria profesionálne slúchadlá tohto nemeckého výrobcu. Ďalej ponúkame slúchadlové zosilňovače, mikrofóny, bluetooth reproduktory a príslušenstvo, ako náhradné diely ku slúchadlám, káble, púzdra a pod.

Ako je už spomenuté vyššie, v ponuke kladieme dôraz na široký výber štúdiových slúchadiel. Pohybujú sa v cenách vo veľmi širokom rozmedzí - od špuntových slúchadiel za zhruba 690 Sk až po exkluzívne bezdrôtové za cenu necelých 29 tisíc Sk.

Najpredávanejšími slúchadlami u nás sú Beyerdynamic DT 770 PRO / 80 Ohm. Podľa nášho názoru v pomere ceny a výkonu v ponuke štúdiových slúchadiel nenájdete lepšiu variantu v tejto nižšej cenovej kategórii.

Našim odporúčaním ale zostávajú slúchadlá Beyerdynamic DT 1990PRO / 250 Ohm, ktorá vďaka technológii TESLA a svojej konštrukcii, ponúka na trhu slúchadlá s jedným z najlepších frekvenčných rozsahov a zároveň dlhú životnosť.