Značka Comica ponúka široký výber riešení pre kamery, GoPro, smartphony a je uznávanou po celej Európe. V českej a slovenský distribúcii je ale veľmi krátko. Medzi najznámejšie produkty patria bezdrôtové mikroporty a čo sa týka cenovej politiky, tak je z pohľadu koncového užívateľa veľmi priaznivá najmä v segmente smerových mikrofónov.

Kto rád natáča video, či audio záznamy, vlastní svoj kanál treba na Youtube, vysiela podcasty, alebo napríklad veľa cestuje po svete a hľadá riešenie pre svoj hlasový záznam a nerád by do spomínaného vybavenia z počiatku vkladal veľké množstvo peňazí, tak je voľba tejto značky tou pravou.

Z bezdrôtových mikrofónov odporúčame Comica BoomX-D D2, ktorý je ideálny na rozhovory, výukové aj fitness videá. Nájdete tu sadu pre dvoch hovoriacich a výdrž batérie až 5 hodín.

Riešením pre smartphony a kamery môže byť mikrofón Comica CVM-V30PRO. Cenovo je veľmi dostupný, je kompaktný a tiež stabilný.

Do štúdiového prostredia Vám bude nápomocný kondenzátorový Comica STM01. Nizka hladina frekvenčnej odozvy a robustná konštrukcia zaručí požadovanú kvalitu.

A spokojní budú aj reportéri a moderátori. Comica HRM-C je pre danú činnosť voľbou v pomere ceny a výkonu.