Technologie INFINIUM

Bugera je nemecká značka, ktorá je súčasťou koncernu Music Tribe, ktorý pod svojimi krídlami poskytuje ďalšie legendárne značky, z ktorých stojí, zato spomenúť značky TC Electronic, TC Helicon a Behringer, ktoré sú taktiež súčasťou nášho portfólia. Bugera ponúka vynikajúce celolampové gitarové kytarové zosilňovače a komba, basgitarové zosilňovače a komba, gitarové a basgitarové reproboxy a ručne vyberané kvalitné elektrónky. Na poli lampových zosilňovačov sa Bugera môže pochváliť inovatívnou technológiou INFINIUM, ktorá výrazne (až 20x) predlžuje životnosť elektrónok.

Tento revolučný obvod automaticky a nepretržite monitoruje výkon každej výstupnej elektrónky a stará sa o rovnomerne rozložené zaťaženie. INFINIUM taktiež automaticky upravuje úrovne prúdu, aby vaše lampy zneli ako nové – aj keď napätie striedavého prúdu klesne pod minimálne hodnoty.

Vďaka ďalšej technológii Auto-Bias elektrónky jednoducho vymeníte bez toho, aby ste zosilňovač museli odvážať do servisu.

Otázky kedy vymeniť lampy sú často sporné, a preto každá elektrónka zosilňovačov radu INFINIUM disponuje LED indikátorom, ktorý vás upozorní, na blížiaci sa koniec životnosti lampy. Vďaka tomuto mechanizmu nemusíte vymieňať všetky lampy naraz, ale máte možnosť vymeniť iba lampy, ktoré doslúžili.

Všetky produkty Bugera nájdete TU

Celolampové gitarové zosilňovače, kombá a reproboxy

Zosilňovače od Bugery vychádzajú zo zvukov a obvodov, ktoré poznáte z legendárnych zosilňovačov, ktoré písali dejiny. Pokiaľ túžite po zvuku známych lampových zosilňovačov za veľmi prívetivé ceny, ste na správnom mieste. Pri produktoch od Bugery v žiadnom prípade nemožno hovoriť o nekvalitných komponentoch, ktoré sú zoskrutkované do nekvalitnej krabice, ktorej zvuk by tomu zodpovedal. Bugera je jedna z mála firiem, ktorá si v podstate všetky komponenty vyrába sama – od prepravných obalov cez cievky, až po vlastné ovládacie prvky. Mnohé zosilňovače sú navyše vyrábané ručne alebo aspoň z časti ide o ručnú výrobu, ktorá podlieha nadštandardným kontrolám kvality. Všetky komponenty sú dôkladne testované vrátane najcitlivejších prvkov, vďaka čomu je dosiahnutý vytúžený vintage zvuk v odolnom a robustnom zosilňovači. A že je naozaj z čoho vyberať! Od klasických vintage zvukov až po moderné hi-gainové zosilňovače. Zosilňovače od Bugery vychádzajú zo slávnych zosilňovačov, za ktoré by ste utratili oveľa väčšie sumy. Súčasťou väčšiny zosilňovačov je aj robustný footswitch.

Všetky gitarové zosilňovače, komba a reproboxy BUGERA TU

Ak hľadáte klasický Britský zvuk à la Marshall Plexi - tzv. štvordieru, siahnite po zosilňovači Bugera 1960 INFINIUM a budete prekvapení, že za vami stojí pomerne lacný zosilňovač, a nie jeho predloha.

Bugera 1960 INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovač

Medzi zosilňovačmi sú tiež veľmi populárne kombá a zosilňovače radu V – Od malého kombíčka Bugera V5 INFINIUM až po silnejších súrodencov V22 INFINIUM a V55 INFINIUM. Zosilňovače radu V - V22HD INFINIUM a V55HD INFINIUM. K zosilňovaču patrí kvalitný reprobox, ako napríklad Bugera 212TS s reproduktormi od britskej spoločnosti Turbosound.

Bugera V5 INFINIUM - Celolampové kytarové kombo  Bugera V22 INFINIUM - Kytarové celolampové komboBugera V55 INFINIUM - kytarové celolampové kombo

Bugera V22HD INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovačBugera V55HD INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovač

Bugera 212TS - Kytarový reprobox

Zo zosilňovačov, ktoré produkujú väčšie skreslenie, stojí za to spomenúť zosilňovač Bugera 1990 INFINIUM, ktorého zvuk je inšpirovaný tzv. deväťkilom od Marshallu. Pre ešte tvrdšie žánre máme v ponuke zosilňovač Bugera 6262 INFINIUM, ktorého podobnosť s číselným označením a dizajnom smerom k Peavey 6505 nie je náhodná. A keď už sme pri metalovej muzike, nesmieme zabudnúť na trojkanálový moderný zosilňovač Bugera 333XL INFINIUM, za ktorý by sa nehanbil ani Joe Satriani so svojim signature modelom PEAVEY JSX.

Bugera 1990 INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovač

Bugera 333XL INFINIUM - Celolampový kytarový zesilovač

Všetky gitarové zosilňovače, komba a reproboxy TU

Ako už bolo spomenuté, Bugera má tiež svoje Elektrónky, ktoré sú u nás k dostaniu. Ide o prémiové, ručne vyberané elektrónky všetkých typov, ktoré poznáte.

Všetky Elektrónky Bugera TU

Basgitarové zosilňovače a kombá

V neposlednom rade máme v ponuke aj zosilňovače, kombá a reproboxy pre basákov. Zosilňovač Bugera BV1001M vás ohromí výkonom 2000W a tranzistory typu MOSFET, ktoré emulujú zvuk lampového zosilňovača. Pokiaľ chcete mať v zosilňovači fyzické lampy, pozrite sa na hybrid Bugera BV1001T.

Bugera BV1001M - Baskytarový zesilovačBugera BV1001T - Baskytarový hybridní zesilovač

Basgitarové zosilňovače a komba TU

Reproboxy Bugera TU

V ponuke máme aj obaly, výkonové brzdy a footswitche a ďalšie príslušenstvo.