O spoločnosti GEMINI

Korene spoločnosti Gemini siahajú až do roku 1974, kedy táto firma svojim sortimentom a inováciami reagovala na prvopočiatky DJ scény. Od svojich počiatkov až do súčasnosti sa firma zaoberá výrobou a inováciou zvukových systémov a DJ vybavením. V súčasnosti sa jedná o cenovo veľmi dostupné produkty, ktoré svojim výkonom a kvalitou prevedenia rozhodne nesklamú.

 

Uplatnenie a ponuka výrobkov je široká – od bežnej komerčne používanej audio techniky, určenej ku kvalitnému posluchu a reprodukcii vašej obľúbenej hudby, cez profesionálne ozvučenie až po profesionálne DJ mixážne pulty a kontroléry.

 

V našej ponuke nájdete aktívne reproboxy, mixážne pulty, DJ pulty, kontroléry, prehrávače, gramofóny, štúdiové a DJ slúchadlá, mikrofóny.

Všetky produkty od GEMINI nájdete TU

Reproboxy:

Pokiaľ hľadáte reprobox s technológiou Bluetooth máme pre vás univerzálne reproboxy s profesionálnym zvukom radu AS-BT. Reproboxy sa líšia veľkosťou reproduktorov a výkonom. Ide o reprobox s 10" reproduktorom GEMINI AS-2110BT, 12" reproduktorom GEMINI AS-2112BT a 15" reproduktorom Gemini AS-2115BT. 15" verziu je možné zakúpiť aj v sade so stojanom a mikrofónom – Gemini AS-2115BTPK.

Gemini AS-2115BT - Aktivní reprobox

Štandardizované stojany na reproboxy máme taktiež v ponuke po jednom kuse - ST-04, alebo sadu dvoch kusov s obalom GEMINI ST-PACK.

Rad reproboxov AS-TOGO disponuje aj Bluetooth technológiou a vďaka integrovanej batérii, výsuvnej rukoväti a praktickým kolieskam sa jedná o veľmi mobilný reprobox. Vybrať si môžete z 10" AS-10TOGO a 12" AS-12TOGO reproboxu.

Gemini AS-12TOGO - Aktivní reprobox 12"

Ak sa zaobídete bez technológie Bluetooth, pozrite sa na rad klasických reproboxov v troch verziách: AS-2110P, AS-2112P, AS-2115P.

Gemini AS-2115P - Aktívny reprobox 15"

Všetky reproboxy od GEMINI nájdete TU

Mixážne pulty:

GEMINI GEM-12USB je pre vaše reproboxy cenovo veľmi dostupný a kvalitný mixážny pult, rovnako tak ako GEM-08USB a malý pultík GEM-05USB.

GEMINI GEM-12USB - 12kanálový mixážní pult

DJ vybavenie

Pre DJ máme v ponuke napr. populárny DJ mixážny pult a MIDI kontrolér GEMINI PMX-20 alebo vysoko profesionálny štvorkanálový pult s dvoma jógami GEMINI SDJ-4000.

Nechýbajú tu ani profesionálne DJ prehrávače GEMINI MDJ-600 a GEMINI MDJ-900.

GEMINI PMX-20 - Digitální DJ mixážní pult a MIDI kontrolerGEMINI SDJ-4000 - 4kanálový DJ mixážní pult se dvěma jogy            

GEMINI MDJ-900 - Profesionální USB přehrávač pro DJ

Ďalšie DJ vybavenie od GEMINI nájdete TU

 

Gramofóny:

Gramofóny sa vďaka svojmu vierohodnému a charakteristickému zvuku už nejaký čas opäť vracajú na scénu. Spoločnosť Gemini sa do gramofónového boomu pripojila s radom TT-900, ktorý disponuje technológiou Bluetooth v troch farebných prevedeniach – White, Red a Black.

Na skutočné audiofily alebo profi DJ čaká gramofón s priamym pohonom TT-4000.

Gemini TT-900 RED - Gramofon s reproduktory a Bluetooth    GEMINI-TT-4000 - Gramofon s přímým pohonem

Gramofóny od GEMINI nájdete TU

Všetky produkty od GEMINI nájdete TU